Rólam

 

 

Leukó Ferenc tanácsadó, tréner, vezetői coach, 15 éves tapasztalattal rendelkezik a szervezetfejlesztésben, tréning és coaching szolgáltatások lebonyolításában. Szakmai munkájában elkötelezetten támogatja ügyfeleit vezetői képességeik kibontakoztatásában és vezetői céljaik elérésében, vezetési technikák fejlesztésével, valamint személyes motivációik és energiaszintjük megerősítésével. Coachként Magyarországon és Európában felsővezetőkkel, középvezetőkkel, kulcsfontosságú tehetségekkel dolgozik, trénerként fő erőssége a kis csoportos tréning és csapatfejlesztés. Tanácsadóként a szervezeti kultúra, a szervezeti értékek, a kommunikáció, a vezetés fejlesztés területein szerzett tapasztalatokat multinacionális és hazai nagyvállalatokkal.

Önálló tanácsadói pályáját megelőzően az Allianz tréner csapatának tagjaként, majd vezető trénereként dolgozott egy brit tréning módszertan hazai bevezetésében, vezetési és értékesítési módszerek alkalmazásának támogatásában, középvezetők és üzletkötők fejlesztésében.

Közgazdász, kulturális antropológus, valamint jelenleg pszichológia phd hallgató, kutatásában a vezetői narratívák és a versenyképesség kapcsolatát vizsgálja, és a narratív pszichológiai megközelítést szervezeti elemzésekben alkalmazza.